Yaz Okulu

Anasayfa \ Yaz Okulu 87952 09.Tem.2015

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU

- Yaz Okulunda açılan dersler için TIKLAYINIZ.

Yaz Okulu ders kaydı için TIKLAYINIZ.

- Yaz Okulu Açan Birimler : Fen Edebiyat Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Orman Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik YO, Sağlık YO, Düzce MYO, Kaynaşlı MYO, Cumayeri MYO, Akçakoca MYO, Sosyal Bilimler MYO, Gümüşova MYO

- Yaz Okulu kayıtları Üniversitemiz genelinde yaz okulu dersi açan Fakülte-Enstitü-Yüksekokul-Meslek Yüksekokulları tarafından 6 - 9 Temmuz 2015 (4 Gün) tarihleri arasında yapılacaktır.

-  Yaz Okulu hesapları için TIKLAYINIZ.  (Birim ders ücretleri ve ders ücreti hesabı aşağıdadır.)

Yaz Okulu Formları ve Dikkat Edilecek Hususlar (GÜNCEL)

Üniversitemiz Öğrencileri İçin Kayıt Formu(Form-1A)

Diğer Üniversite Öğrencileri Kayıt Formu(Form-1B)

Eşdeğer Ders Kayıt Formu(Üniversite İçi - Form-2)

Eşdeğer Ders Kayıt Formu(Diğer Üniversitelere Başvuru İçin - Form - 3)

Yaz Okulunda Dikkat Edilecek Hususlar (LİSANS)

Yaz Okulunda Dikkat Edilecek Hususlar (ÖN LİSANS)

Yaz Okulu Yönergesi

Yaz Okulu Birim Bazlı Saat Ücretleri

Yaz Okulu Ücretleri

AÇIKLAMA : DERS ÜCRETİ HESABI = Toplam Ders Saati (Teorik+Uygulama) x Birim Saat Ücreti

Örnek:

Kaynaşlı MYO: YPR4124-Ölçme Bilgisi Dersi; Teorik :2, Uygulama:1 Toplam 3 Saattir. Birim saat ücreti 16.50 TL.'dir. Ders Ücreti = 3 x 16,5= 49,50 TL.dir.

Mühendislik Fakültesi: BM304-Mikroişlemciler Dersi; Teorik :3, Uygulama:2 Toplam 5 Saattir. Birim saat ücreti 30 TL.'dir. Ders Ücreti = 5 x 30= 150 TL.dir.